torsdag 18 februari 2010

SEMESTER!!!!

Jag har semester. Hade det inte varit för att det är blötsnö som faller (för första gången denna vinter era jävla gnällspikar) så hade jag gjort en snöängel på väg hem från jobbet. Men jag dansade en liten happydance istället!

På lördag åker vi till Gran Canaria. Hela familjen, utom den där drumla kusinen som är dum i tummen och får stanna hemma. Hans underbara familj ska dock med, och de har ju ett stort tomrum att fylla. Så familj gånger flera åker till sydligare breddgrader på lördag.

Redan i morgon trotsar vi all logik och far norrut som en liten avstickare. Lämnar hunden på kollot och susar hem till mor och far som ska bjuda på sushi (och blodkorv). Sedan åker vi i samlad trupp söderut igen tidigt på lördag för att flyga från Sturup.

Just i detta nu så är det mesta packat (= alla mina grejer). Väskorna som är klara för avfärd står vid balkongdörren. Vi går och plockar och donar lite. Planerar och pratar om resan. Pricken fattar att något är i görningen. Det är inte ofta som hela hans mattunna ska med. Antingen så fattar han att vi ska lämna bort honom. Eller så fjäskar han för att få följa med. Hur som helst så har han lagt på keloffensiven ikväll. Ligga nära, gosa mysa, kela krama, sova sängen? dubbel kvällsmat? Nope, det blir kloklippning istället!

Inga kommentarer: